TheWeb logo

TheBlog

Analyser din digitale suksess med Matomo

I den digitale verdenen er data gull. De gir oss innsikt, forståelse og kunnskap om hvordan brukerne oppfører seg på nettsiden vår, hvilke sider som fungerer best, og hvor det er rom for forbedring.

Fra konsept til lansering

I dette innlegget vil vi gå gjennom vår arbeidsprosess, fra det øyeblikket du tar kontakt med oss til det punktet hvor din nye nettside eller det digitale materialet er levert. Vi er dedikert til å gi deg en smidig, transparent og effektiv prosess som er skreddersydd for å møte dine unike behov.

SEO

SEO-vennlige nettsider

Hvis du driver en nettside, har du sannsynligvis hørt om SEO, eller søkemotoroptimalisering. Men hvor viktig er det egentlig? Og hvordan kan du sikre at nettsiden din er SEO-vennlig? I dette blogginnlegget skal vi dykke ned i disse spørsmålene.

Visuell identitet

Hvordan du fremstår på nett kan forme din kundebase

I dagens digitale alder, er det viktigere enn noen gang at bedrifter tar hensyn til hvordan de presenterer seg selv på nett. Det er ingen overdrivelse å si at den visuelle representasjonen av din bedrift på nettet – fra din nettside til dine sosiale medier – kan ha en betydelig innvirkning på potensielle kunder.

Grafisk design

Hvem er TheWeb?

Det er med stor glede vi introduserer TheWebs aller første blogginnlegg! Vi er et digital byrå som brenner for det vi gjør – å skape enestående digitale opplevelser. Her i TheWeb jobber vi med å utvikle kreative løsninger for merkevarer i alle størrelser. Vårt hovedfokus er å bygge autentiske produktidentiteter som står i stil med merkevarens unike sjel og historie.